Jotun lanserer nytt fargekart!

Et av årets høydepunkter for oss som elsker interiør, er lanseringen av Jotun sitt nye fargekart som skjer i august. Det er alltid gøy å få et innblikk i hva som venter oss, og hvilke fargetrender som setter standarden for året som kommer. Trenden med støvete nyanser har vært en stund, men i år ser vi i også enda flere nyanser og ikke minst fargekombinasjoner. Det er farger som beveger seg helt ned i den lyse behagelige skalaen til de mer rustikke mørke nyansene. Det nyeste fargekartet er også bygget opp på en helt genial måte, slik at det er enkelt å finne fargekombinasjoner som ikke bare passer godt sammen, men som også gir spennende sammensetninger. Det er rett og slett bare og gleder seg!

Her er noen bilder fra lanseringen.

 

 

Grønntoner er i vinden som aldri før, og her ser dere hvor lekkert det kan bli med fargen 8302 Laurbær

Rustfarger i ulike sjatteringer er kommet for å bli, og har vært en trend en stund. En av årets tilskudd er denne, 20120 Organic Red

 

Link til det nyeste fargekartet finne du er;

https://www.jotun.com/no/no/b2c/colour-inspiration/colourcard/