På denne tiden av året, når mørket senker seg trekkes jeg alltid mot belysning og lampetrender. Kvaliteten på lyset rundt oss har stor betydning for vårt velvære, og det er et faktum som ikke bør undervurderes. I praksis betyr det at lyset avgrenser rommet, fremhever farger og understreker detaljer i struktur og form. Kort sagt, det gjør omgivelsene vi befinner oss i, synlige. En lampe skal ikke lenger bare gi godt lys, den skal også fungere som en viktig detalj i rommet, og gjerne være med på å gi det lille ekstra.

Når det i tillegg finnes så utrolig mange lekre lamper der ute, får man jo både kombinert det funksjonelle og det estetiske sammen. Kan rett og slett ikke blitt bedre!

Her er et knippe av mine favoritter for øyeblikket!

Cloud fra Apparatus studio

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bolle fra Gallotti & Radice

Artic Pear fra Ochre

 

7-Globe Branching