INTO DESIGN er et lite firma med STOR lidenskap for interiør. Vår verdi er å skape gode visuelle rom som varer over tid- det er dette vi tror på og det er dette vi står for.

Hele prosessen begynner med en idé og et konsept, og det å skape forståelse for kundens behov. Disse grunnleggende elementene legger føringen i videre fremdrift for å oppnå et vellykket resultat. Det krever nøye planlegging, gjennomgang og øyet for å se sammenhengen mellom det estetiske. Bindeleddet legges i den røde tråden som er gjennomgående i selve utformingen.

Arbeidsomfanget omhandler alt fra utarbeidelse av arbeidstegninger, collager og materialbeskrivelser, romskjemaer, anbudsbeskrivelser, innhente og vurdere tilbud, til å stå for oppfølging av leverandører og entreprenører for kunde.

Vi stiller høye krav til oss i selv er og opptatt av at du som kunde skal bli ivaretatt og fulgt nøye opp gjennom hele prosessen. Arbeidsstrategien er å etterstrebe gode løsninger, kvalitet i alle ledd og skape gode relasjoner til deg som kunde. Et gjennomført prosjekt er et godt prosjekt som viser til resultater.

Ta gjerne kontakt for en uformell prat- jeg ser frem til å høre fra deg!

OM LENE MARIE: Lene Marie er lidenskapelig opptatt av interiør, og interessen for detaljer og omgivelsene vi omgir oss i har vært der siden hun var liten. For å få en bredere forståelse for faget på det internasjonale plan valgte hun å reise til Irland for å studere. I 2006 ble hun uteksaminert med graden BA Degree in Design in Interior Architecture fra Griffith College Dublin.

Det å kunne jobbe med design og arkitektur har alltid vært en stor drøm, og i 2007 realiserte hun drømmen ved å starte opp Into Design AS. Lene Marie har bred forståelse for faget, er detaljorientert, nøyaktig og svært opptatt av å skape gode og funksjonelle løsninger tilpasset sine kunder. Hun brenner for det hun gjør, og det å skape gode og gjennomtenkte rom er hennes styrke.