Presse

En oversikt over presseomtaler

Enki Magazine UK

Into Design representert i Engelske Enki magazine med et av våre private prosjekter. Boligen er tegnet av Vaardal Arkitekter og ligger i Sandefjord.  

Bolig Drøm

I november utgaven av Bolig Drøm kan du lese om julens trender for 2018 og hvilke tanker jeg har gjort meg rundt dette temaet.

Vakre Hjem

På en vakker gård i Vivestad finner du dette flotte kjøkkenet levert av Kvänum kjøkkenstudio i Tønberg. Into Design har bistått som interiørarkitekt og har fulgt byggeprosessen fra start til slutt.

Maison Interiør

Et baderom som innbyr til velvære var stikkordet da dette rommet skulle planlegges. Naturmaterialer og sobre farger skaper den gode opplevelsen. Et behagelig rom som er godt å våkne til og også avslutte dagen i. Reportasjen om dette flotte badet har vært på trykk i Maison sin store baderomsspesial.

4 sider i Sommer i Vestfold

Forespørsel om å sette opp inspirasjon til «Drømmeuteplassen» var ikke en vanskelig oppgave. Det er så mye å velge mellom av flotte møbler, spennende materialvalg og lys som setter den perfekte stemningen for en sesong ute. Her ser du mine tips for den perfekte uteplassen.

Sans Magasinet

Lys til lyst å begjær. Det å skape gode rom med lys er en svært vanskelig oppgave, og er noe av det som mange veldig gjerne ønsker hjelp til. lys er ikke bare lys, og har så mye å si for hvordan vi opplever omgivelsene våre. i Sans Magasinet kan du lese om hva det er viktig å tenkte på, samt mine beste tips.

Byliv

I Byliv magasinet har Into Design kommet med sine beste tips i hva som er viktig å tenke på når man skal i gang med et prosjekt. Hvilke trender og tendenser som rører seg i markedet, og hva som er verdt å merke seg i en oppussingsprosess.