Prosjekter

BK Grafiske

Da BK eiendom skulle i gang med å bygge nytt kombinert lager og kontorbygg, ble Into Design engasjert som ansvarlig interiørarkitekt. I tett samarbeid med byggherre har dette blitt et kontorareal som er innbydende både for de ulike leietakerne samt besøkende. Fokuset har vært å skape en velfungerende planløsning med ulike soner som innbyr til både arbeid og sosialt samvær. Farger og materialer er holdt i sobre, mørke nyanser med innspill av gult. Dette gir den råe, industrielle looken byggherre ønsket seg.

Hekta På Tur, Borgeskogen

Da Hekta på tur skulle bygge nytt kontorbygg med tilhørende lager og showroom, ble Into Design kontaktet for å bistå som interiørarkitekt. I samarbeid med Vårdal arkitekter som har tegnet bygget, har dette blitt et kult bygg som underbygger identiteten og hva hekta på tur står for. Naturlige elementer i samråd med ulike nyanser av grønt og en dose lekenhet, gir dette bygget det lille ekstra som skiller seg fra andre kontorer. Det er lagt stor vekt på trivsel og sosialt samvær, noe som har resultert i både klatrevegg og shuffleboard.

Torp flyplass

I forbindelse med økt trafikk på Torp flyplass var det behov for å bygge ut flyplassen. Ønsket var å være fremtidsrettet og imøtekommende for de reisende på alle måter. det å skape gode rammer rundt en reise er viktig. Torp skal være favoritt flyplassen.

Treschow Fritzøe, Sanden

Treschow Fritzøe ønsket å skape et bygg som var tidsriktig og innovativt. Ved å bruke dyrket mark, skogdrift og havet som inspirasjon, har vi skapt et bygg som er i tråd med deres virksomhet, samtidig som nærliggende omgivelser er ivaretatt. 

Saltbrygga, Larvik

Saltbrygga er et nyetablert boligområde i Larvik utviklet av Hvalen Utvikling. Med sin unike beliggenhet helt ned på bryggekanten.  Into Design vært ansvarlig for innkjøp av møbler og stylet boligen klar for visning og salg.

Wood Group (tidligere Grenland Group)

Grenland Group hadde et sterkt ønske om å bygge et nytt hovedkontor som skulle representere deres verdier og holdninger. Bygget skulle være et godt sted å oppholde seg.  

Sjøhuset

Dette huset ble oppført for å kunne tilby alle  beboerne på Salbrygga det lille ekstra. Huset rommer et større areal for selskaper samt fire overnattingsrom med tilhørende bad for gjester. Fokuset var å skape den gode rammen rundt ulike sammenkomster, slik at dette ble et areal alle ønsker å benytte seg av. Dette skulle være et samlingspunkt for alle anledninger- både til hverdag og fest. 

Sverres Gate 7, Larvik

Sverres gate 7 var i sin tid en staselig byvilla. Da Alfa Eiendom ønsket å sette huset i stand igjen var det viktig å ivareta de karakteristiske og originale detaljene. Det er lagt vekt på moderne fasiliteter og funksjonelle løsninger som gir villaen karakter og særegenhet.