Prosjekter

Fjellsport- Sandefjord

Da Hjertnes Eiendom skulle bygg nytt hovedkontor for Fjellsport i Sandefjord, ble Into Design kontaktet for å bistå som interiørarkitekt i byggefasen.  Fjellsport er en stor og solid bedrift som driver stort innenfor villmark, sport og bratt, og det ble derfor naturlig å bruke disse temaene som referansene i innredningen. Fargebruken er nøye planlagt og lagt opp for både å gi hver etasje sin egen identitet, samtidig som etasjene også skulle fungere godt sammen. Ved bruk av gjentagende mønstre og farger som er nøye tilpasset hvert tema, skaper det den røde tråden vi var på jakt etter.  Fjellsport har fått et bygg som underbygger deres identitet, samtidig som det fremmer godt arbeidsmiljø både for ansatte og kunder.

Tolstrupveien- Larvik

I dette prosjektet ble kombinasjonen av  treverk og mørke flater utgangspunktet for resterende innredning. Det å jobbe med ulike teksturer og overflater skaper en helt egen dybde til interiøret, og gir boligen det lille ekstra. 

 

Bjørnåsveien- Sandefjord

Et spennende boligprosjekt i Sandefjord gjort i samarbeid med Vaardal Arkitekter og Lundhs Realstone. I dette prosjektet var det viktig å videreføre de arkitektoniske trekkene også i interiøret. Material og fargevalg er nøye planlagt, og skaper det helt essensielle utrykket denne boligen har. 

Sollien- Bergen

Et spennende råloft sentralt i Bergen ble totaltrenovert og gjort om til en spennende studioleilighet med alle fasiliteter. Med P-rom på kun 47 m2, var gode og smarte løsninger essensielt for å få utnyttet arealet optimalt.

Storhammeren-Bergen

Et spennende renoveringsprosjekt gjort for kunde i Bergen. Trange rom og lite gjennomtenkte løsninger ble byttet ut med en gjennomført plan, som både optimaliserte leiligheten og fikk den til å virke større. I tillegg ble det både plass til eget vaskerom og ett ekstra soverom.

Hystadveien- Sandefjord

En vakker dragevilla fra tidlig 1900-tallet har fått gjennomgå en drastisk forandring for igjen å fremstå som et familiehjem hvor detaljer og kvalitet står sterkt i fokus. Huset fremstå harmonisk og gjennomtenkt hvor en dus og behagelig fargepalett legger føringen for interiøret.

K19- Kontorfellesskap

K19 er et unikt kontorfellesskap beliggende sentralt i sentrum av Sandefjord. Hjertnes Eiendom som eier bygget ønsket å skape et felles tilholdssted for flere aktører som har behov for kontorplass i et etablert miljø. Det ble lagt vekt gode kvaliteter og muligheten for å skape et godt arbeidsmiljø for ansatte og kunder.

 

BK Grafiske

Da BK eiendom skulle i gang med å bygge nytt kombinert lager og kontorbygg, ble Into Design engasjert som ansvarlig interiørarkitekt. I tett samarbeid med byggherre har dette blitt et kontorareal som er innbydende både for de ulike leietakerne samt besøkende. Fokuset har vært å skape en velfungerende planløsning med ulike soner, som innbyr til både arbeid og sosialt samvær. Farger og materialer er holdt i sobre, mørke nyanser med innspill av gult. Dette gir den råe, industrielle looken byggherre ønsket seg.

Hekta På Tur, Borgeskogen

Da Hekta på tur skulle bygge nytt kontorbygg med tilhørende lager og showroom, ble Into Design kontaktet for å bistå som interiørarkitekt. I samarbeid med Vaardal arkitekter som har tegnet bygget, har dette blitt et kult bygg som underbygger identiteten til hva Hekta på Tur står for. Naturlige elementer i samråd med ulike nyanser av grønt og en dose lekenhet, gir dette bygget det lille ekstra som skiller seg fra andre kontorer. Det er lagt stor vekt på trivsel og sosialt samvær, noe som har resultert i både klatrevegg og shuffleboard.

Torp flyplass

I forbindelse med økt trafikk på Torp flyplass var det behov for å bygge ut flyplassen. Ønsket var å være fremtidsrettet og imøtekommende for de reisende på alle måter. Det å skape gode rammer rundt en reise er viktig. Torp skal være favoritt flyplassen.

Treschow Fritzøe, Sanden

Treschow Fritzøe ønsket å skape et bygg som var tidsriktig og innovativt. Ved å bruke dyrket mark, skogdrift og havet som inspirasjon, har vi skapt et bygg som er i tråd med deres virksomhet, samtidig som nærliggende omgivelser er ivaretatt.

Saltbrygga, Larvik

Saltbrygga er et nyetablert boligområde i Larvik utviklet av Hvalen Utvikling. Med sin unike beliggenhet helt ned på bryggekanten gir dette fantastiske boforholl du ikke finner maken til.  Into Design har vært ansvarlig for innkjøp av møbler og stylet boligen klar for visning og salg.

Wood Group (tidligere Grenland Group)

Grenland Group hadde et sterkt ønske om å bygge et nytt hovedkontor som skulle representere deres verdier og holdninger. Det å utforme spennende miljøer og soner som innbyr til ulike opplevelser var viktig, og har helt klart vært avgjørende for et vellykket prosjekt.

Sjøhuset

Dette huset ble oppført for å kunne tilby alle  beboerne på Salbrygga det lille ekstra. Huset rommer et større areal for selskaper samt fire overnattingsrom med tilhørende bad for gjester. Fokuset var å skape den gode rammen rundt ulike sammenkomster, slik at dette ble et areal alle ønsker å benytte seg av. Dette skulle være et samlingssted for alle anledninger- både til hverdag og fest. 

Sverres Gate 7, Larvik

Sverres gate 7 var i sin tid en staselig byvilla. Da Alfa Eiendom ønsket å sette huset i stand igjen var det viktig å ivareta de karakteristiske og originale detaljene. Det er lagt vekt på moderne fasiliteter og funksjonelle løsninger som gir villaen karakter og særegenhet.